Banjaluka dobila još jedan tržni centar

Objavljeno: 30. 5. 2015 u 09:44h

Kompanija “Sloboprom” otvorila je tržni centar “Emporium” u centru Banjaluke čime je kompanija završila i drugu fazu adaptacije poslovnih objekata u krugu nekadašnjeg “Čajavca”, u Ulici Jovana Dučića.

Novootvoreni objekat je površine 12.000 metara kvadratnih, u kojem se u vrlo ugodnom i modernom ambijentu nalazi tržni centar “Emporium” sa 60 zakupaca, kao i hotel “Jelena” sa 57 soba, kongresnom salom, mini spa centrom, te kafe-restoranom sa vrhunskom kuhinjom i odličnom uslugom. Pored toga, treba naglasiti da je u ovim novim poslovnim objektima zaposleno oko 200 novih radnika, što je svakako značajan doprinos smanjenju nezaposlenosti u najvećem gradu u RS.

Slobodan Ćurčić, vlasnik kompanije “Sloboprom”, rekao je da je riječ o otvaranju druge faze adaptacije poslovnih objekata na ovoj lokaciji.

“Građanima su u ponudi sadržaji tipa sve za kuću, sportske opreme, ženske, muške i dječje garderobe, obuće, igraonica, restoran, kafići, dok se uz tržni centar nalazi hotel sa 57 soba, restoranom i kafićem”, rekao je Ćurčić.

On je podsjetio da su u prvoj fazi adaptacije poslovnih objekata u krugu nekadašnjeg “Čajavca” prije dvije godine otvoreni “Konzum”, “Deichmann”, DM, “Gorenje šop”, apoteke, banke i drugi poslovni objekti.

“U ovim novim prostorima koji se sada otvaraju posao je dobilo više od 200 novih radnika, a u prvoj fazi koja je otvorena prije dvije godine zaposleno je između 160 i 180 radnika”, rekao je Ćurčić.

Izvor: Istinito

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-dobila-jos-jedan-trzni-centar/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])