Maturanti: Nakon proslave zajedno popili jutarnju kafu (Foto)

Objavljeno: 29. 5. 2015 u 10:14h

Maturanti SŠC “Gemit – Apeiron”, njih 80, u srijedu naveče proslavili su matursko veče, a ni natmureni oblaci nisu mogli baš ništa protiv odličnog raspoloženja.

Djevojke u divnim haljinama, te momke u odijelima, tokom defilea kroz centar u stopu su pratili blicevi fotoaparata, koji su sijevali samo za njih. A kako su nam kazali, poslije mature slijedi pripremanje za upis fakulteta. Neki će da nastave i fudbalske karijere u inostranstvu.

Filip Plavanjac, maturant medicinskog smjera, istakao je da je jedva dočekao da se završi srednjoškolsko školovanje zbog fudbalske karijere.

“Poslije završetka škole moje nade usmjerene su ka Švedskoj, gdje bi trebalo da nastavim fudbalsku karijeru. Škola mi neće mnogo nedostajati, ali društvo hoće”, rekao nam je Plavanjac.

Njegova drugarica Nataša Ćejić, učenica opšteg smjera, ali i buduća studentkinja medicine, rekla je da ni kiša koja se spremala nije mogla da poremeti njene planove.

“Kod mene večeras vlada opšta pozitiva, došla sam ovdje sa najmilijima. Ni ovi oblaci ne mogu mi pokvariti ovaj trenutak koji sam toliko dugo čekala”, rekla je Ćejićeva.

I Goranu Zeleniki, smjer poslovno-pravni tehničar, škola neće mnogo nedostajati, ali druženje sa kolegama hoće.

“Poslije mature mnogima od nas će se putevi razići, a možda ćemo se nekada u budućnosti i sresti. Nadam se da ću otići u Njemačku, gdje bi trebalo da zaigram za jedan njemački fudbalski klub”, kazao je Zelenika.

Višnja Kojić, direktorica SŠC “Gemit – Apeiron”, istakla je da je proslava trajala do duboko u noć i da je prošlo sve u najboljem redu, a maturanti su već sljedeće jutro došli po tradiciji da zajedno popiju kafu u školskoj kafeteriji.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/maturanti-nakon-proslave-zajedno-popili-jutarnju-kafu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])