Neoznačeno stajalište u Ulici Ranka Šipke

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 10:13h

Na autobuskoj liniji broj 20 “Aldemo tursa” u Ulici Ranka Šipke, u naselju Paprikovac u Banjaluci, nije označeno jedno autobusko stajalište između Socijalno-gerijatrijskog centra i obližnjeg tržnog centra, što stvara zabunu za nove putnike.

Pojedini putnici koji ne idu redovno ovim autobusom uopšte i ne znaju da tu mogu čekati autobus, dok putnici koji ovom linijom putuju redovno, kažu da znaju da autobus staje na ovom mjestu, te da vozači uredno ispuštaju i kupe putnike. Ipak, priznaju da bi bilo dobro  da je stajalište propisno označeno zbog  velikog broja neupućenih putnika.

“Stanujem blizu mjesta gdje se okreće autobus. Većina putnika koji odavde putuju znaju da tu autobus staje. Glavna stajališta su označena, međutim, ovo je kao neko sporedno stajalište”, kaže Radovan Stanić, putnik na ovoj liniji.

Iz “Aldemo tursa” nismo uspjeli da dobijemo komentar o ovom stajalištu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/neoznaceno-stajaliste-u-ulici-ranka-sipke/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])