Banjaluka: Otkriven kradljivac

Objavljeno: 27. 5. 2015 u 12:10h

Policija je ispitala Banjalučanina čiji su inicijali D.M. (30), osumnjičenog da je na području grada počinio devet teških krađa i tri teške krađe u pokušaju, rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Ona je istakla da je D.M. tokom ove godine u Banjaluci, najčešće noću, provaljivao u ugostiteljske objekte, roštiljnice i butike, te iz kasa krao novac.

“Osumnjičeni je stekao protivpravnu imovinsku korist krađom novca i drugih predmeta koje je pronalazio u objektima, kao što su alkoholna pića i odjevni predmeti”, rekla je Markanovićeva.

Tokom istrage pronađen je i oduzet alat koji je osumnjičeni koristio za krivična djela (šrafcigeri i pajseri) i koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nastavi sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji s ciljem rasvjetljavanja i dokazivanja navedenih krivičnih djela i da se po kompletiranju predmeta, u redovnoj proceduri, dostavi izvještaj ovom tužilaštvu protiv osumnjičenog.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičeni Danijel Malešević, zvani DŽo.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-otkriven-kradljivac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])