Desetak rupa u samo jednoj ulici

Objavljeno: 26. 5. 2015 u 20:57h

Desetak udarnih rupa nalazi se u Ulici carice Milice u naselju Obilićevo u Banjaluci i prave probleme kako vozačima, tako i pješacima, jer su rupe na sve strane, od saobraćajnice do trotoara.

Na potezu od dvorane “Obilićevo” sve do kraja ulice brojne su rupe, koje vozači ne mogu da izbjegnu, pa im oštećuju gume, a pješaci  moraju da preskaču preko kratera na trotoarima.

“Najgore je kad ovako padnu kiše, pa su rupe pune vode. Nas pješake vozači često okupaju jer nagaze na rupe, koje su kao lokve. I za bicikliste je problem, zbog rupa niti mogu saobraćajnicom, niti trotoarom. Ova ulica vapi za sanacijom, a ekipe za radove uporno ne izlaze na teren”, kaže jedan od ogorčenih mještana.

Jedan biciklista nam priča da su kod pojedinih kuća vlasnici objekata sami nasuli beton u rupe, što oni sad biciklom moraju oprezno da zaobilaze.

Članovi Savjeta mjesne zajednice Obilićevo, kako su nam kazali, tokom ove sedmice trebalo bi da održe sastanak s gradonačelnikom, na kojem će predstaviti sve probleme naselja Obilićevo I i II. A problema nije malo.

“Ulica carice Milice je dosta frekventna i u lošem stanju, presvlačena je prije desetak godina, ali je loše urađena”, govori Oliver Gačić, predsjednik Savjeta MZ Obilićevo.

Iz Gradske uprave su nam kratko kazali da će uskoro početi sanacija saobraćajnica na teritoriji grada.

Načekali se kosidbe
Oliver Gačić, predsjednik Savjeta MZ Obilićevo, požalio se i na visoku travu u ovom naselju.

“Obilićevo je opet stavljeno u šestu zonu košenja, iako nas  samo Vrbas dijeli od centra grada”, kaže Gačić.

Govoreći o radovima u ovom naselju, kaže da se zelena površina u jednom dijelu Ulice carice Milice asfaltira i pretvora u parking mjesta, što će olakšati problem s parkiranjem.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/desetak-rupa-u-samo-jednoj-ulici/||claudebot