Banjaluka: Uhapšen Sejfudin Tokić (Foto)

Objavljeno: 22. 5. 2015 u 13:43h

Sejfudin Tokić, predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda, uhapšen je danas u Banjaluci, nakon što je ispred Skupštine grada Banjaluka istakao zastavu Armije BiH.

Na licu mjesta pored pripadnika policije, nalazi se veliki broj novinara i građana. Tokić je ovaj čin najavo ranije, a kako je naveo povod za isticanje zastave je godišnjica od prijema BiH u Ujedinjenje nacije.

On je isticanje zastave najavio i u drugim gradova BiH. Željka Cvijanović, premijerka Republike Srpske, osudila je Tokićev postupak i navela da svako treba da zna da u RS vlada red i mir.

Takođe, po riječima Cvijanovićeve, policija je sigurno imala opravdan razlog za hapšenje Tokića. Ona je rekla da njegovi postupci dovoljno govore o njemu i ko je  zapravo on.

Cvijanovićeva je navela da je to mnogo manje važno od činjenice da je ovo  pokušaj unošenja nemira u RS. Tokić je na posljednjim izborima bio kandidat za predsjednika RS.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-uhapsen-sejfudin-tokic-foto/||claudebot