“Moj market” u srcu Banjaluke

Objavljeno: 16. 5. 2015 u 09:57h

Kompanija “Tropic” Banjaluka otvorila je u svečanoj atmosferi i uz brojne kupce i posjetioce, moderno uređeni supermarket pod nazivom “Moj market” u suterenu Robne kuće “Boska” u centru Banjaluke.

Naime, kompanija “Tropic”, domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi “Tropic” i “Moj market”, u proteklom periodu je uložila značajna sredstva u renoviranje i opremanje supermarketa “Moj market”, koji će svojim kupcima pružiti najbolji ugođaj kupovine.

“Na površini od 1.700 kvadratnih metara, opremljen najsavremenijom tehnologijom za prodaju robe, ‘Moj market’ će u novom ruhu svojim kupcima svakodnevno ponuditi svjež i raznovrstan asortiman na odjelima sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom domaćih proizvođača, sirevima, delikatresom i svježe pripremljenim jelima i pecivima na odjelima toploteke i pekare”, kazali su iz kompanije “Tropic”. Inače, “Tropic” je povodom otvaranja ovog supermarketa za svoje kupce pripremio posebne pogodnosti, kao i brojne promocije i zabavu za najmlađe. Pored toga, u saradnji s trgovinama u Robnoj kući “Boska” organizovana je dodatna promotivna aktivnost, tako da su kupci uz obavljenu kupovinu u supermarketu “Moj market” mogli ostvariti dodatne popuste i do 30 odsto u ostalim radnjama u “Boski”. Takođe, priređen je i prigodan cjelodnevni zabavni program za najmlađe. Inače, radno vrijeme supermarketa je od 7.30 do 22 časa, a nedjeljom od osam do 16 časova.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/moj-market-u-srcu-banjaluke/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])