Uhapšen muškarac iz Barlovaca koji je bacio bombu u Banjaluci

Objavljeno: 2. 5. 2015 u 16:03h

Tridesetjednogodišnji muškarac iz Banjaluke čiji su inicijali Z.U. uhapšen je zbog sumnje da je protekle noći ispred noćnog kluba u Banjaluci bacio bombu koja nije eksplodirala, rečeno je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je da je osumnjičeni Z.U. počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policija je danas na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog vozila koje koristi osumnjičeni u mjestu Barlovci i pronašla određenu količinu oružja i različitih minsko-eksplozivnih naprava, koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

U koordinaciji sa tužilaštvom, nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni Z.U. će biti pušten na slobodu, a po kompletiranju predmeta protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela, naglasila je Markanovićeva.

Markanović je ranije rekla da se incident dogodio ispred noćnog kluba “Broder” oko 3.20.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uhapsen-muskarac-iz-barlovaca-koji-je-bacio-bombu-u-banjaluci/||claudebot