U Banjaluci povrijeđen pješak

Objavljeno: 2. 5. 2015 u 13:03h

Pješak čiji su inicijali H.F. iz Banjaluke teže je povrijeđen kada ga je udario automobil marke mercedes, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.R, rečeno je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Do saobraćajne nezgode došlo je juče u 13.20 u Banjaluci, a povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banjaluka, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Iz banjalučkog CJB navode da je na području Centra u protekla 24 časa evidentirano 16 krivičnih djela, od čega 12 provala, jedna krađa, jedno ugrožavanje sigurnosti, jedno krivično djelo u vezi sa drogom i jedno ostalo djelo.

Od ukupnog broja provala, osam se odnosi na provale u kuće.

Javni red i mir narušen je šest puta, od čega su tri tuče, jedno vrijeđanje, dva ometanja državnih organa u vršenju dužnosti, a najviše je narušavan na području Prnjavora i Šipova.

Evidentirano je i 13 saobraćajnih nezgoda.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-banjaluci-povrijeden-pjesak/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])