Banjalučanin upao u bazen bez vode i poginuo

Objavljeno: 25. 4. 2015 u 09:11h

Tridesetogodišnji Vladan Kos iz Banjaluke poginuo je prilikom pada u bazen bez vode u „Eko-centru Ljekarice“, kod Prijedora.

Kako saznaje Pres, tragedija se dogodila oko 20 časova kada je nesrećni mladić fotografisao djevojku, sa kojom je kobnog dana bio na izletu u “Ljekaricama”.

„U jednom trenutku, krećući se unazad, on je upao u bazen i poginuo na licu mesta, a ljekari su mogli samo da konstatuju smrt“, rekli su policijski izvori.

Oni tvrde da je tokom uviđaja utvrđeno da se radi o nesrećnom slučaju i da u ovom slučaju nema elemenata nekog krivičnog dela.

Nastradali Kos, kako saznaje Pres, bio je diplomrani ekonomista i omiljen mladić u društvu.

„Velika tragedija za sve nas koji smo ga poznavali. Važio je za velikog prijatelja, spremnog da svakome i uvijek pomogne. Iza njega je ostao stariji brat i sestra bliznakinja, koji su nakon dobijanja stravične vesti zanijemili od bola“, rekao je jedan od prijatelja stradalog mladića, koji nije želio da mu pominjemo ime.

On je dodao da je Vladan važio za strastvenog pecaroša i ljubitelja prirode.

Sahrana će biti obavljena sutra u 13 časova na groblju Sveti Pantelija u Banjaluci.

Izvor: Press

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-upao-u-bazen-bez-vode-i-poginuo/||claudebot