Dvoje povrijeđeno u udesu u Banjaluci

Objavljeno: 23. 4. 2015 u 19:12h

U banjalučkom naselju Srpske toplice na djelu magistralnog puta Banjaluka – Jajce u srijedu je došlo do sudara dva automobila, a dvije osobe su povrijeđene.

Do nesreće, koja se desila oko 17.30, došlo je kada su se sudarili folksvagen tuareg, koji je vozio Luka Tomašević (24), i folksvagen bora, za čijim je volanom bio Sabahudin Šehić iz Ključa.

Šehić i njegov saputnik Senad Pehlić u nesreći su zadobili povrede, zbog čega je Šehić zadržan u Univerzitetskoj bolnici Klinički centar Banjaluka.

“Uviđaj na licu mjesta obavio je Saša Labotić, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa ovlaštenim službenim licima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. On je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja  svih okolnosti saobraćajne nezgode”, saopšteno je danas iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

U Kliničkom centru su nam, navodeći inicijale, juče kazali kako je Pehlić pušten na kućno liječenje, a da je Šehić zadobio višestruke povrede.

“Pacijent je primljen sa višestrukim tjelesnim povredama i sa dominantnom povredom glave. Urađena je kompletna dijagnostička obrada, a zdravstveno stanje pacijenta je trenutno stabilno”,  rečeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dvoje-povrijedeno-u-udesu-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])