Optužen za pokušaj ubistva u kafani

Objavljeno: 31. 3. 2015 u 21:05h

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Saše Naerca (41) zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije Gorana Štrpca u banjalučkom ugostiteljskom objektu “Duo Gracija”.

Optuženom je na teret stavljeno da je 3. marta oko 19 sati u kafiću “Duo Gracija”, u ulici Put srpskih branilaca, fizički nasrnuo i nožem ubo Štrpca, koji je zadobio tjelesne povrede, rečeno je u Okružnom tužilaštvu.

Tužilaštvo je takođe, uz optužnicu za krivično djelo pokušaja ubistva, predložilo i izricanje pritvora.

Podsjećamo, Naerac, koji ima podeblji kriminalni dosije i nekoliko odležanih godina robije, Štrpca je tog dana napao bez posebnog razloga, tj. zbog cigareta koje je stalno od njega pozajmljivao dok mu nije i posljednju ispušio.

Ubo ga je u leđa četiri puta, a prema riječima očevidaca bio je i pijan.

Nakon napada je pobjegao, ali ga je policija pronašla isti dan u Priječanima, gdje živi. Tada je uhapšen, a pronađen je i nož sa kojim je napao Štrpca.

Očevici su tada rekli kako su i jedan i drugi često dolazili u lokal, ali da nikada nisu bili u sukobu.

Zbog svega Štrbac je završio na u Klinici za torakalnu hirurgiju Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka, gdje je zadržan nekoliko dana.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/optuzen-za-pokusaj-ubistva-u-kafani-2/||claudebot