Dva sudara u prečniku od pola kilometra u Karanovcu kod Banjaluke

Objavljeno: 31. 3. 2015 u 10:20h

Dvije osobe su povrijeđene u sudaru “audija” i “folksvagen džete” koji se juče ujutro dogodio u Karanovcu kod Banjaluke. Povrijeđen je vozač “audija” Borislav Vučenović i suvozač iz “džete” Nihad Bašić.

Nesreća se dogodila oko 8.30 časova, a samo deset minuta poslije na 500 metara dalje od ove nesreće prema Karanovcu  sudarili su se “golf” i “pežo 405”.  U ovoj nesreći nije niko povrijeđen.

Iz CJB Banjaluka je potvrđeno da su se nesreće dogodile  i da su u sudaru “audija” i “džete” dvije osobe povrijeđene.

“U toku je istraga u cilju utvrđivanja uzroka nesreće. Povrijeđenima je pomoć ukazana u bolnici u Banjaluci i oni nisu zadobili ozbiljnije povrede”, rekli su u CJB Banjaluka.

Vozač “džete” Munib Zec, koji nije povrijeđen, ispričao je da se sve brzo dogodilo.

“Išao sam iz pravca Jajca prema Banjaluci i u susret meni je dolazio “audi” koji je malo prešao bijelu liniju. Mislim da sam i ja išao blizu linije pa je došlo do sudara. Od siline udara oba smo se okrenuli na kolovozu. Nisam mogao odmah izaći iz vozila i pomogli su nam slučajni prolaznici”, ispričao je Zec.

Pripadnik Oružanih snaga BiH Abaz Krako prvi je naišao na sudar “džete” i audija” i pomogao u izvlačenju povrijeđenih.

“Čim sam vidio sudar odmah sam izašao da pomognem. Vozač “audija” udario je glavom u vjetrobransko staklo i pokušavao je izaći, ali nije mogao jer su vrata zgužvana. Jedva smo ih otvorili i izvukli ga. Nisu mogli sami  da izađu ni putnici iz “džete” jer je je njihovo auto s boka bilo uništeno pa smo im pomogli”, rekao je Krako.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dva-sudara-u-precniku-od-pola-kilometra-u-karanovcu-kod-banjaluke/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])