Banjaluka: Novi režim u ulici pored OŠ Branko Radičević

Objavljeno: 30. 3. 2015 u 10:42h

U banjalučkom naselju Starčevica, pored Osnovne škole “Branko Radičević”, uspostavljen je jednosmjerni režim saobraćaja, umjesto dosadašnjeg dvosmjernog.

Novi režim saobraćaja uspostavljen je u ulici koja spaja Bulevar vojvode Stepe Stepanovića i Bulevar Desanke Maksimović, pored Osnovne škole “Branko Radičević”, sa dozvoljenim smjerom kretanja od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

“Nakon što je primljena inicijativa Uprave policije da se izmijeni režim saobraćaja u ovoj ulici radi boljeg regulisanja i nesmetanog odvijanja saobraćaja, sa pripadnicima Uprave policije urađena je analiza na terenu koja je kao konačno rješenje utvrdila režim”, pojasnili su u nadležnom gradskom Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Na terenu je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija koja je definisala novi režim saobraćaja, a u početnom periodu njegove primjene na terenu će biti i pripadnici policije.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-novi-rezim-u-ulici-pored-os-branko-radicevic/||claudebot