Banjaluka: Rampa kod Incela se više ne spušta?

Objavljeno: 27. 3. 2015 u 10:41h

Na pružnom prelazu kod „Incela“ stalno je podignuta rampa, bez obzira na željeznički saobraćaj, pa ovim putem upozoravamo sve građane Banjaluke koji saobraćaju navednom ulicom da obrate pažnju i maksimalno oprezno pristupe samom pružnom prelazu i ne uzimaju u obzir položaj rampe, navedeno je u upozorenju iz Auto moto saveza RS.

Sretko Tubak, direktor Saobraćajne sekcije ŽRS u Banjaluci je za ATV rekao da iako je rampa stalno podignuta to ne predstavlja opasnost za saobraćaj jer je takva situacija i predviđena po važećim propisima.

„Bezbjednost nije ugrožena i svima je dostavljeno upustvo da se vozovi zaustavljaju ako na pružnom prelazu ima vozila. U tom slučaju štetu trpe samo Željeznice RS jer vozovi se zaustavljaju i troše struju“, rekao je Tubak.

On je napomenuo da tu rampu danas niko ne ruguliše od sedam sati ujutro a kao glavni razlog za takvo stanje ističe organizacione probleme i nedostatak ljudi.

Dakle,  zaključak iz ove situacije je da će kod poslovne zone „Incel“ vozovi sada čekati da prođu automobili!?

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-rampa-kod-incela-se-vise-ne-spusta/||claudebot