Novootvorena stranica Epopust Banja Luka nudi još veće popuste

Objavljeno: 13. 3. 2015 u 20:01h

U Banjaluci se prije nekoliko dana pojavila nova stranica Epopust  Banja Luka koja nudi kupcima sniženja preko 50%. 

“Stranica ima za cilj da omogući jednostavnu i jeftinu reklamu pravnim licima i malim preduzetnicima, a dosta se razlikuje od klasične grupne kupovine” tvrdi mladi Banjalučanin, jedan od osnivača ove stranice.

U svijetu model grupne kupovine daleko je poznat. Pojava ovog vida reklamiranja pravnih lica bila je prava senzacija. Velika sniženja za kupce a odlična reklama za prodavce.

“Zbog visokih sniženja (preko 50%) i provizije koliko naplaćuju stranice grupne kupovine gotovo je nemoguće ostvariti jeftinu reklamu. Iz tog razloga odlučili smo da pokrenemo posao na facebook stranici dok je WEB stranica u fazi izrade smatra naš sagovornik.

“Razgovarao sam sa velikim brojem vlasnika koji su zainteresovani za drugačiji vid reklamiranja. Želim da im omogućim reklamu koja je jeftina. To su bili osnovni principi grupne kupovine koji su se izgubili i prerasli u bahato bogaćenje internet stranica koji se bave ovim vidom reklamiranja. Osnovna ideja je da stranica bude jeftina za ponuđače, a jednostavna za kupce” rekao je Banjalučanin.

U toku je promotivna akcija te se usluge stranice Epopust Banja Luka još uvijek ne naplaćuju.

“Za sad nas Banjalučani mogu pronaći na facebook stranici Epopust Banja Luka, a u pripremi je i WEB stranica gdje će biti predstavljen drugačiji model reklamiranja snižavanjem cijena” objasnio je osnivač stranice.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/novootvorena-stranica-epopust-banja-luka-nudi-jos-vece-popuste/||claudebot