Đokovići transformišu banjalučki Trešnjik?

Objavljeno: 12. 3. 2015 u 09:43h

Kompanija “Family Sport” tenisera Novaka Đokovića pored kupovine novoizgrađenog motela na Banj brdu planira da pod koncesiju uzme poznato izletište Trešnjik na Banj brdu.

Prema pisanju “Euro Blica”, Trešnjik bi tako u narednim godinama doživio potpunu transformaciju, umjesto sadašnje livade na koju uglavnom 1. maja dođu izletnici i tu roštiljaju, na njemu bi bili napravljani sportski tereni, a i čitava investicija porodice Đoković iznosila bi nekoliko miliona evra.

Osim sportskih terena Banj brdo bilo bi “pokriveno” i sa trim-stazama od podnožja brda kroz  šumu i stazama za bicikliste. Osim ovoga, najbolji teniser svijeta Novak Đoković planira i lično da se uključi kako bi preko UNESCO u potpunosti bio zaštićen spomenik partizanima iz Drugog svjetskog rata na Banj brdu.

Sve su ovo, kako navodi izvor “Euro Blica”, aktuelne teme o kojima se razgovara na sastancima između porodice Đoković i članova najviše zakonodavne vlasti u Republici Srpskoj.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dokovici-transformisu-banjalucki-tresnjik/||claudebot