Banjaluka: Našla zmiju u autu!

Objavljeno: 18. 11. 2014 u 19:20h

Iako je zima pred vratima, zmije još nisu otišle u svoja skloništa pa se tako Sara P., mještanka Nove varoši, danas našla u panici jer je na sjedištu u autu našla zmiju.

zmija (1)

“Krenula sam na fakultet ujutru i kad sam otvorila vrata doživjela sam šok jer je na vozačevom sjedištu bila veća zmija. Vrisnula sam, zatvorila vrata i pobjegla”, kaže Sara kojoj nije jasno otkud zmija u autu.

Potom je nazvala brata da siđe iz stana, a vrisku su čule i njene komšije koje su dotrčale da joj pomognu.

Nakon pola sata “borbe” sa zmijom, uspjeli su da je uhvate i stave u vreću, nakon čega su je odvezli van grada i pustili.

Iz preduzeća “Eko-bel” kažu da su zmije i dalje aktivne i prisutne zbog toga što još nisu ušle u hibernaciju što je uzrokovano poplavama i promjenom temperature.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-nasla-zmiju-u-autu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])