Banjaluka dobila ulicu Jovana Sterije Popovića

Objavljeno: 8. 4. 2014 u 17:37h

Dvije nove ulice u Mjesnoj zajednici Priječani dobile su nazive. Tako je ulica koja se pruža lijevo od Hilandarske, dobila naziv po srpskom pjesniku Vojislavu Iliću, a susjedna ulica nosiće naziv Ulica Jovana Sterije Popovića.

Ovu odluku o utvrđivanju naziva ulica donijeli su odbornici na sjednici Skupštine Grada, održanoj 3. aprila ove godine, objavljeno je danas na portalu banjaluka.rs.ba.

Izvor: banjaluka.rs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-dobila-ulicu-jovana-sterije-popovica/||claudebot