Izvještaj protiv Drljače i Ramića

Objavljeno: 16. 2. 2012 u 13:57h

Radnici CJB Banjaluka-Sektor grada Banjaluka, Okružnom tužilaštvu Banjaluka dostavili su izvještaj o otkrivanju šest krivičnih dijela teške krađe protiv Drljače Miroslava (35) i Ramić Bernisa (31), oba nastanjena u Banjaluci.

Krivična djela prijavljeni su vršili između novembra 2011. i 26. 1. ove godine, na području Banjaluke, Prijedora, Gradiške i Kozarske Dubice, tako što su ulazili u kuće u odsustvu vlasnika, te otuđivali novac, zlato, oružje i tehničku robu.

Riječ je o višestrukim povratnicima u vršenju krivičnih djela i licima koja su u proteklom periodu osuđivani na višegodišnje zatvorske kazne.

Kako nezvanično saznajemo, Drljači Miroslavu je 3. 2. ove godine, od strane Osnovnog suda određen pritvor na mjesec dana, dok se Ramić Bernis od januara 2011. nalazi na slobodi, nakon što je početkom 2011. godine osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora od kojih je odslužio samo 3 mjeseca.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/izvjestaj-protiv-drljace-i-ramica/||claudebot