Nove svjetiljke u centru grada

Objavljeno: 26. 12. 2011 u 18:36h

U okviru redovnog održavanja javne rasvjete, izvršena je zamjena svjetiljki u Ulici Bana Milosavljevića i dijelu Ulice Veselina Masleše, saopšteno je iz Administrativne službe grada Banjaluka.

Zamjenjeno je 26 starih i postavljene su dekorativne svjetiljke nove generacije. Potrošnja je smanjena 2,5 puta, odnosno sa 275 W na 110 W.

Većina građana rekla je da podržava ovakav oblik ulaganja u sam grad.

“Banjaluka je lijep grad i mnogi ljudi koji ne žive ovdje, već u nekim mnogo većim i razvijenijim mjestima,  kažu da je tako. Podržavam svaki oblik akcije koji će od našeg grada da napravi još bolji”, rekao je Renato Kaurin.

Mišljenja su ipak podijeljena, pa nam je Marijana Bogdanović rekla da smatra da postoje veći prioriteti za grad.

“Da li su nove ili starije svjetiljke ne vjerujem da je toliko bitno, svijetle i jedne i druge. Mislim da je sve drugo veći prioritet za Banjaluku tako da ne podržavam ovoliko ulaganje novca u ovaj projekat”, rekla je Bogdanović.

Vrijednost novih svjetiljki čije je postavljanje izvelo preduzeće “Elnos”, iznosi 16.000 KM.

Programom zajedničke komunalne potrošnje za redovno održavanje javne rasvjete planirana su sredstva u iznosu od 600.000 KM.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nove-svjetiljke-u-centru-grada/||claudebot