Žena skočila sa 16. sprata

Objavljeno: 28. 11. 2011 u 18:23h

Starija žena skočila je danas oko podne sa 16. sprata u Kordunaškoj ulici broj 12 u banjalučkom naselju Borik. Nalazila se u stanu Željke Viknovića i prema riječima komšija nije živjela u toj zgradi.

Mjesto nesreće

Komšinicu Kristinu Ćerketu policija je zamolila da priđe i identifikuje nastradalu, međutim nije joj bila poznata.

“Žena ima možda oko 60 godina, ima plavu kosu i ležala je na zemlji. Policija je prvo posumljala da je žena skočila sa krova zgrade, međutim vrata su bila zaključana katancem.”, kaže Ćerketa.

Komšinica dalje navodi da je čula razgovor u haustoru između Željka Viknovića i policije u kojem je on naveo da je nastradala žena bila u njegovom stanu.

“Vidjelo se na njemu da je malo popio. Rekao je policiji da je ona tu došla da pogleda stan i u međuvremenu tražila da ode u wc, a on je u tom trenutku bio u primaćoj sobi. Policija ga je pitala da li je uopšte svjestan da je žena skočila kroz prozor na šta je on odgovorio ne.”, dodaje Ćerketa.

Prozor sa kojeg je skočila nastradala, navodno se nalazi u kuhinji.

“Neki kažu da je ona dolazila kod njega i viđali su je i prije. Žena je sa pijace. Ali niko ne zna pravu istinu “, navodi Ćerketa.

Prvi komšija Željke Viknovića kaže da nije znao da se uopšte nešto dogodilo.

“On je samac, tu nema ženskih osoba. Na ovom spratu živimo nas četvorica samaca”, rekao  je Ljubo Blagojević.

Otvoren prozor iz kojeg je iskočila nastradala, zadnji sprat

Komšinica sa 15. sprata nije primjetila da se nešto desilo. “Saznala sam za ovu vijest od supruga koji me je nazvao iz Dervente.”, rekla je Preradović.

Iz Centra javne bezbijednosti Banjaluka ne javljaju se na telefon. Željko Viknović priveden je u policiju. Istraga je još u toku.

Uskoro opširnije…

Pišu : Maja Garača i Biljana Stokić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zena-skocila-sa-16-sprata/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])