Sport Caffe – Prvaci BiH u 3×3 basketu

Objavljeno: 15. 8. 2018 u 16:38h

Proteklog vikenda u Vitezu odigrano je finale FIBA 3×3 streetball turnira Lige Bosne i Hercegovine.

Pobjednik turnira u Vitezu je ekipa Sport Caffe-a, koja je u dramatičnom finalu savladala tim Ecos Romari iz Viteza. Pobjeda ekipe Sport Caffe-a je značajna i zbog činjenice da je Ecos Romari rangirana kao deveta u međunarodnom poretku kada je FIBA 3×3 streetball u pitanju, te je bila apsolutni favorit i ovogodišnjeg turnira.

Ovom pobjedom ekipa Sport Caffe-a ponijela je titulu “Prvak BiH u 3×3 basketu”. Pobjednički tim koji je svoju dominaciju na terenu pokazivao tokom čitavog turnira, činili su košarkaši Nikola Nedinić iz Dervente, Nikša Milunović iz Aleksandrovaca, Marko Miletić iz Laktaša i Srđan Stakić iz Prijedora. Dok je upravo Nikola Nedinić proglašen i za MVP turnira.

Turnir je bio odlično organizovan i veoma posjećen, a svi ljubitelji basketa mogli su da uživaju u atraktivnim mečevima 18 prijavljenih ekipa koje su došle iz različitih gradova širom BiH. Podsjetimo, takmičenje je započelo u 6. mjesecu u Mostaru, zatim se nastavilo susretima u Donjem Vakufu, Živinicama, Banjaluci, Bihaću, Ugljeviku, Zenici, Širokom Brijegu, Zavidovićima, Čitluku i Trebinju, da bi se završilo velikim finalom u Vitezu.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bih/sport-caffe-prvaci-bih-u-3x3-basketu/||claudebot