blog.mtel.ba – mjesto gdje možete pokazati kreativnost i osvojiti nagradu

Objavljeno: 19. 8. 2015 u 18:41h

Ovoga ljeta kompanije m:tel i Canon odlučile su nagraditi vašu kreativnost. Tokom mjeseca avgusta svi punoljetni bh. građani imaju priliku učestvovati u nagradnom konkursu za izbor najbolje fotografije na temu „Uhvati komunikaciju“.

Ovim konkursom pozvani su svi koji se bave fotografijom, profesionalno ili iz hobija, da ‘uhvate komunikaciju’ i osvoje vrijedne nagrade – Canon fotoaparate EOS 1200D i Powershot SX710, ili Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450.

Sve informacije o ovom konkursu, kao i virtuelna galerija svih poslatih fotografija, nalaze se na zvaničnom blogu kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba, gdje možete i glasati za neku od pristiglih fotografija i  time obezbijediti autoru osvajanje nagrade. Fotografija sa najviše osvojenih lajkova po završetku ovog konkursa, zauzeće treće mjesto i osvojiti Canon foto-štampač, a prva dva mjesta izabraće stručni žiri takmičenja.

Konkurs je otvoren do kraja avgusta, a da biste učestvovali u njemu potrebno je samo da zabilježite poseban trenutak svojim aparatom, opišete šta za vas znači ta fotografija i kako ste vidjeli komunikaciju na njoj, te sve to zajedno pošaljete na adresu [email protected].

Banjaluka.com

Broj pregleda: 44422

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/blog-mtel-ba-mjesto-gdje-mozete-pokazati-kreativnost-i-osvojiti-nagradu/||claudebot