Početak saradnje kompanija LANACO i SBB

Objavljeno: 19. 10. 2017 u 20:03h

Kompanija LANACO započela je saradnju sa SBB Solutions regionalnom platformom kompanije SBB za pružanje inovativnih softverskih rješenja poslovnim korisnicima.

Ovom saradnjom LANACO upotpunjuje postojeću ponudu malim i srednjim preduzećima nastavljajući da obezbjeđuje tehnologiju i softverska rješenja posljednje generacije sa ciljem unapređenja njihovog poslovanja, ali i povećanja ukupne konkurentnost ovog segmenta privrede.

Na ovaj način, kroz partnerstvo sa kompanijom SBB, kreiraju se realne pretpostavke da preduzeća u regionalnim okvirima na kvalitetniji način prihvate brojne benefite procesa digitalne transformacije koja danas oblikuje globalni biznis.

Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji LANACO će biti u mogućnosti da biznis korisnicima van Bosne i Hercegovine, ponudi ERP rješenje koje će biti distribuirano u modelu SaaS (Software as a Service – softver kao usluga) iz SBB Data centra u Beogradu.

Ovaj autentični ’’cloud’’ proizvod predstavlja jedinstvenu šansu malim i srednjim preduzećima da uz minimalna ulaganja dođu u posjed izuzetno kompleksnog softverskog rješenja koji objedinjuje poslovanje, optimizuje procese i obezbjeđuje donošenje poslovnih odluka na bazi realnih biznis parametara. Ovo rješenje će se na tržištu naći pod brendom EcoOne.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo da smo na regionalnom tržištu prisutni i kroz saradnju sa kompanijom SBB i vjerujemo da će ona u kratkom roku doprinijeti kvalitetnoj informatičkoj podršci poslovanju preduzeća iz ovog segmenta privrede. Zahvaljujući, zajedničkim naporima u zoni ekspertize koje obje kompanije imaju, a koje su validirane na globalnom nivou, uspjeli smo da najsavremeniju tehnologiju i softversko rješenje učinimo široko dostupnim preduzećima iz ovog sektora privrede. Tržištu ćemo ponuditi dva različita EcoOne paketa koji će targetirati različite profile malih i srednjih preduzeća. Naš zajednički cilj je da iz naše saradnje u budućnosti kreiramo set ERP rješenja različitih formata koja će se kvalitetno mapirati na različite potrebe preduzeća u našem regionu, rekao je Dragan Ninić, direktor sektora sa razvoj poslovanja kompanije LANACO

„Saradnjom sa Lanacom malim i srednjim preduzećima omogućavamo lakše usvajanje novih trendova koje digitalizacija sa sobom donosi u svijet biznisa i samim tim damo im priliku da svoje poslovanje unaprijede i podignu na viši nivo. Na ovaj način preduzećima olakšavamo analizu poslovanja, planiranje i donošenje odluka“,  izjavio je Srđan Tomašević, direktor kompanije SBB Solutions.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3407

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pocetak-saradnje-kompanija-lanaco-i-sbb/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot