Plavi telefon: Prijateljska podrška za najmlađe i najranjivije

Objavljeno: 17. 10. 2017 u 01:08h

Plavi telefon je linija za pružanje savjeta i podrške djeci u teškim i kriznim situacijama, a posebno u slučajevima nasilja i eksploatacije. Budući da je linija prepoznata od strane djece u širem konekstu, linija je otvorena za sve probleme djece za koje im je potrebna podrška i savjet.

Uslugu realizuje Udruženje „Nova generacija“,  a linija je dio svjetske mreže linija za pomoć djeci.

Plavi telefon, anonimno i povjerljivo možete pozvati putem broja 080 05 03 05 svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

Linija je besplatna za pozive iz cijele Bosne i Hercegovine bez obzira na mrežu iz koje djeca pozivaju zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom m:tel.

Takođe, djeca se mogu obratiti i e-mailom, takođe anonimno, tako što će napraviti nalog putem web stranice plavitelefon.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1558

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/plavi-telefon-prijateljska-podrska-za-najmlade-i-najranjivije/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot