Donosimo zapadnoevropske trendove digitalnog marketinga na regionalno tržište – DAMconf 2017

Objavljeno: 17. 10. 2017 u 10:29h

Da li ste stručnjak u digitalnom marketingu i oglašavanju ili samo entuzijast za ovu temu? Onda za vas imamo izvrsnu vijest. Ovog novembra Zagreb će četvrtu godinu zaredom na DAMconf konferenciji ugostiti svjetske stručnjake digitala. Jedna od najposjećenijih digitalnih konferencija u regionu, DAMconf, prilika je za upoznavanje sa svjetskim digitalnim trendovima i networking s najuticajnijim regionalnim digitalnim stručnjacima, brandovima, medijima i predstavnicima tehnoloških kompanija koju jednostavno ne smijete propustiti.

Damconf je jedina sveobuhvatna konferencija o digitalnom marketingu i oglašavanju u regionu jugoistočne Evrope. Svake godine organizatori iznova dovode govornike sa zapadnoevropskih tržišta koji regionalnim stručnjacima uživo predstavljaju stvarne mogućnosti digitalnog marketinga.

Glavna tema ovogodišnje konferencije jest “Kako inovacije u tehnologiji pokreću digitalni marketing”. Posjetioci će imati priliku vidjeti posljednje svjetske marketinške trendove, uključujući vještačku inteligenciju, digitalno plaćanje i ostale inovacije koje utječu na marketinšku industriju današnjice.

DAMconf govornici su redom digitalni stručnjaci sa zapadnijih tržišta, ali i iz regiona. Tako će posjetitelji imati prilike da čuju i vide predstavnike najuticajnijih svjetskih agencija kao što su Manning Gottlieb OMD, Shazam, Coca Cola i drugi brandovi sa uspješnom digitalnom strategijom.

Glavni medijski partner ovogodišnjeg DAMconfa je Nova TV, pionir digitalnog sadržaja u regionu. Uz medijsku podršku, programu konferencije doprinijeće interesantnim temama i trendovima vezanim za digitalne kanale. Organizator damconfa je ClickAttack, najveća regionalna mobilna marketinška mreža.

Damconf se održava 16. novembra 2017. u prostorima City Plaze Zagreb (bivši Hypo centar). Karte su u prodaji i mogu se kupiti putem web stranice, na kojoj možete saznati i više detalja o konferenciji – www.damconf.com.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1232

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/donosimo-zapadnoevropske-trendove-digitalnog-marketinga-na-regionalno-trziste-damconf-2017/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])