Želiš zaraditi 4000 KM i registrovati vlastiti start up? Prijavi se na AIESEC poziv

Objavljeno: 11. 10. 2017 u 21:25h

Ukoliko si završna godina fakulteta, nezaposlen/a, živiš u bilo kom dijelu Bosne i Hercegovine, voliš upoznavati druge mlade ljude sa Balkana i imaš san za koji smatraš da se može pretvoriti u dobar posao ali nisi siguran_na kako da ga pretvoriš u stvarnost ovaj poziv je namijenjen tebi!

Balkanska revolucija poduzetništva nudi jedinstven spoj korporativnog sektora, nevladinog segmenta i startup zajednica na Balkanu, koja će ti kroz kontinuiran rad pružiti mogućnost da stekneš nova znanja i vještine, te će te učiniti sprenmnim/om da u roku od 8 sedmica uspješno vodiš svoj start up i van granica naše države!

Tokom osam radnih sedmica imaćeš mogućnost da teoretski obradiš teme koje su bitne za start up svijet (poput određivanja ideje, kreiranja poslovnog modela, istraživanje tržišta, plan implementacije i registracije, upravljanje finansijama, soft skills, prodaja i nekoliko drugih) ali i da u praksi iskusiš kako je to napisati prvi budžet, komunicirati sa potencijalnim klijentima i prezentovati svoju ideju investitorima.

Kroz sve ove korake vodiće te stručni treneri i trenerice koji će ti pružati podršku i dodatne informacije ukoliko budu potrebne. Na kraju osme sedmice od 27. do 29. novembra u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj ćeš imati mogućnost da predstaviš svoju ideju donatorima, a tri najbolje ideje će dobiti 4000 KM početnog kapitala od naših partnera Švicarske ambasade i biće registrovane!

Učesnici dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, radionice će biti održane u Mostaru, Sarajevu i Banjaluci kontinuirano tokom dva mjeseca, a svi troškovi učešća su pokriveni od strane organizatora!

Ukoliko si prepoznao/la sebe u ovom pozivu i želiš se prijaviti možeš to učiniti brzo i lako popunjavanjem online prijave na bit.ly/BER2k17 (za državljane/ke Bosne i Hercegovine), bit.ly/BERform (za državljane_ke Hrvatske) I bit.ly/2xsnUtb (za državljane/ke Srbije).

Požuri, broj mjesta je ograničen a prijave traju do 15. Oktobra! Ukoliko budeš prošao_la u uži krug sa tobom će biti održan kratki Skype razgovor pa redovno provjeravaj svoj mail. Napominjemo, učestvovati na finalnoj konferenciji i osvojiti 4000 KM imaju pravo samo oni aplikanti koji su tokom osam sedmica prisustvovali na svim radionicama.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1555

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zelis-zaraditi-4000-km-i-registrovati-vlastiti-start-up-prijavi-se-na-aiesec-poziv/||claudebot