Prema ocjeni klijenata kampanja agencije Via Media “Upoznaj prave heroje” među najboljim u regiji

Objavljeno: 25. 9. 2017 u 21:25h

Na ovogodišnjem izdanju BalCannes-a u Rovinju, u konkurenciji od 55 agencija iz cijele regije, žiri sastavljen od klijenata, izabrao je 25 najboljih projekata. Svoje mjesto među njima je dobila kampanja “Upoznaj prave heroje”, koju je agencija Via Media realizovala za klijenta USAID BiH.

Kampanja “Upoznaj prave heroje” u centar pažnje stavlja one koji uprkos nedostatku podrške sistema ne odustaju u namjeri da našu budućnost učine boljom. To je većina učitelja, nastavnika i profesora koji svakodnevno, istrajno, inovativno i kreativno pronalaze način da odgajaju bolje generacije u BiH.

“Veoma smo ponosni na činjenicu da je kampanja “Upoznaj prave heroje”, nakon što je izazvala veliku pažnju medija i pozitivne reakcije građana, dobila potvrdu svoje vrijednosti i na BalCannes-u. Ipak, najvrijednija nagrada za naš tim je bila prilika da upoznamo ove ljude koji zaista jesu pravi heroji, te da zajedno sa USAID BiH prenesemo njihove inspirišuće priče široj javnosti. Naravno, svako priznanje za vrijedan i kreativan rad, dodatna je stimulacija za dalje poslovne izazove. Ovaj put je to priznanje došlo od strane klijenata koji su prepoznali vrijednost jedne ovakve kampanje. Priznanje dolazi u pravom trenutku, jer je u toku nastavak ove uspješne kampanje, koja ovaj put promoviše mlade ljude koji ruše barijere i suprotstavljaju se nametnutim podjelama,” – izjavio je Haris Mujanović, Account Director agencije Via Media.

Ovo nije prvi put da projekti koje Via Media realizuje za klijenta USAID BiH dobiju priznanje. Prošle godine na regionalnoj konferenciji medijskih trendova SEMPL, za “Muzej javnih nabavki”, agencija je dobila najveće priznanje koje je do tada stiglo u BiH iz oblasti advertajzinga, Zlatnog Semplera.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1076

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/prema-ocjeni-klijenata-kampanja-agencije-via-media-upoznaj-prave-heroje-medu-najboljim-u-regiji/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot