Galaxy Note8 je stigao na m:tel police

Objavljeno: 25. 9. 2017 u 21:39h

Samsung Galaxy Note8 je stigao na m:tel police. Otkrijte novu galaksiju mogućnosti, pronađite svoju najbolju Moj Mix tarifu i ukombinujte je sa najnovijim modelom iz Samsung porodice. Preporuka kompanije m:tel je tarifni model Moj Mix VIP, uz koji će ovaj telefon biti vaš za samo 1 KM.

Sagledajte širu sliku i komunicirajte na potpuno nov način. Sa Galaxy Note8 u vašim rukama, velika djela čekaju na vas.

Galaxy Note8 ima najveći ekran u Note serijama do sada, ali zbog izduženog kućišta pogodan je za držanje u jednoj ruci. Beskrajan ekran dijagonale 6,3 inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju, koja omogućava korisnicima da vide više uz što manje skrolanja, što ga čini vrhunskim pametnim telefonom za gledanje multimedijskih sadržaja, čitanje i crtanje.

S Galaxy Note8, poboljšana S Pen otključava sasvim nove načine pisanja, crtanja, interakcije s telefonom i komuniciranja s prijateljima, a uz dvostruku širokougaonu kameru vaše fotografije biće jasne i fokusirane čak i pri slabom osvjetljenju.

Svoj Note možete ponijeti gdje god želite, jer su uređaj, ali i olovka S Pen, otporni na vodu i prašinu. Pored toga, moći ćete i da pišete po ekranu, čak i kada je vlažan.

Bilo da skidate igrice ili obavljate više zadataka istovremeno, radite to brzo i bez problema uz Galaxy Note8, jer njegov 10 nm mobilni procesor visokih performansi sa 6 GB RAM memorije čini da se ove aktivnosti odvijaju neprimjetno. Pored toga, zahvaljujući bežičnom punjenju, snaga je na vašoj strani.

Podsjećamo, ovaj fantastični uređaj uz Moj Mix VIP tarifu, uz koju možete neograničeno da komunicirate, može biti vaš po cijeni već od 1 KM. Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 949

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/galaxy-note8-je-stigao-na-mtel-police/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])