Akcijska sedmica: Kaspersky Internet zaštita uz m:tel Moj Mix

Objavljeno: 25. 9. 2017 u 22:01h

Odaberite jednu od m:tel Moj Mix tarifa: Standard, Net, Extra, Top, Premium i VIP i na poklon dobijate Kaspersky Internet zaštitu koju možete besplatno instalirati na tri uređaja.

Kaspersky Internet zaštita pruža sveobuhvatnu zaštitu od različitih tipova informacionih, bezbjednosnih prijetnji, mrežnih napada i pokušaja prevara, kao i od neželjene pošte.

Uživajte u slobodi koju vam pruža m:tel postpaid mobilna telefonija, odaberite jedan od tarifnih modela Moj Mix koji vam donose neograničene razgovore, SMS-ove i mobilni internet, a tu su i bonus minute za razgovore prema Srbiji (mts mobilnoj mreži).

Ako su vaše ljetnje akcije već završile, vi svratite u m:tel jer naša vrhunska akcija vrijedi do kraja septembra 2017. godine, iskoristite je. Za više informacija pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 974

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/akcijska-sedmica-kaspersky-internet-zastita-uz-mtel-moj-mix/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot