Završen drugi trening ARETE škola vještina

Objavljeno: 21. 9. 2017 u 09:52h

U periodu od 08. do 19. septembra održali smo jedan ciklus “ARETE škola vještina i ličnog razvoja”. Povodom završetka drugog ciklusa u utorak 19. septembra u prostorijama Inovacionog centra u Banjaluci održana je konferencija za novinare. Konferenciju su održali polaznici škole i tom prilikom i polaznici i naši edukatori podijelili su svoje utiske o ovoj jedinstvenoj edukaciji.

„U okviru programa ARETE škole vještina polaznici su imali priliku da kroz veliki broj individualnih i praktičnih vježbi u kojima se koristi audio-vizuelna oprema, potom pripremi i realizaciji govora i prezentacija steknu potrebnu praksu i iskustvo“, istakla je portparol Studija vještina Arete Nela Marinković napominjući da je posebna vrijednost ove škole interaktivni rad u malim grupama.

„Čitav koncept i dinamičan rad koji je fantastično osmišljen dodatno su nas motivisali da pomjerimo vlastite granice te stečena znanja i iskustva primijenimo u za nas novim oblastima“, rekao je jedan od polaznika Arete škole Alesandar Đurašinović, menadžer iz Prijedora.

„Uz mnogo korisnih informacija i dobro pripremljenih predavanja, potom tehnike suzbijanja treme i usavršavanja ličnosti za mene predstavljaju najznačajnije iskustvo tokom rada u Arete školi vještina“, naglasila je Dijana Savić, pedagog iz Banjaluke.

Polaznica ARETE škole Meliha Mujanić ističe da je izuzetno zadovoljna intenzivnim treningom koji joj je omogućio sticanje određenog znanja u ovoj oblasti, ovladavanje novim vještinama, kao i razmjenu iskustava sa polaznicima i predavačima.

Milan Rodić takođe učesnik Arete škole naglasio je da bi za svakog ko namjerava da se bavi bilo kojim vidom javnih nastupa, kao i u svakodnevnoj komunikaciji, program obuke ARETE škole toplo preporučio napominjući da je postojeći sistem obrazovanja opterećen preopširnim nastavnim planom i programom uz premalo praktičnih znanja koja su neophodna u svakodnevnom životu.

U okviru programa ARETE škole vještina polaznici su imali priliku da se upoznaju sa tehnikama i vještinama pismenog izražavanja, govorništva, prezentovanja i javnog nastupa. Kroz praktične vježbe upoznali su se i sa načinom funkcionisanja elektronskih medija, kao i organizacijom, promocijom i pripremom događaja.

Naredna „ARETE škola vještina i ličnog razvoja“ održaće se već u oktobru o čemu se možete informisati putem FB page ARETE ili web sajta www.arete.ba

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1704

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zavrsen-drugi-trening-arete-skola-vjestina/||claudebot