m:tel Open Trio Extra – paket uz koji dobijate više

Objavljeno: 21. 9. 2017 u 23:24h

m:tel Open Trio ponuda predstavlja objedinjene usluge fiksne telefonije, najbržeg interneta i digitalne televizije – IPTV-ja, a paket Open Trio Extra nudi mnoštvo pogodnosti za uživanje u najboljoj usluzi.

Oni koji se odluče na ovaj paket do kraja godine moći će da uživaju u dodatnom benefitu usluga asistencije koje podrazumijevaju:

– Asistenciju u kući kad vam je potreban servis električara, vodoinstalatera, staklara ili bravara,

– Medicinsku asistenciju kada vam je potreban ljekar u kući,

– Zaštitu od zloupotrebe platnih kartica na bankomatima i POS terminalima, na internetu i sl,

– Asistenciju na putu.

Pored usluga asistencije, svi koji se odluče na ovaj paket do kraja novembra dobijaju i do 200 KM na Addiko Visa poklon kartici koje mogu da potroše kako god žele.

U ovaj paket je  ovaj paket je uključena i gratis usluga Open To Go na dva uređa, besplatna AXN videoteka, besplatna Minimax Plus videoteka, gratis Open funkcionalnost “Snimanje sadržaja”, a možete pretvoriti I svaki TV u smart uz besplatan pristup Facebook-u, Twitter-u i YouTube-u (uz STB uređaj).

Banjaluka.com

Broj pregleda: 4446

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-open-trio-extra-paket-uz-koji-dobijate-vise/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])