Na izletištu Trešnjik održan prvi Banjalučki piknik: Zabavne igre i ručak na travi uz Dukat mliječne proizvode (Foto)

Objavljeno: 17. 9. 2017 u 17:10h

Na popularnom gradskom izletištu Trešnjik u Banjaluci juče je održan prvi Banjalučki piknik na kojem su, od 12 do 16 sati, u raznovrsnim zabavnim i sportsko-rekreativnim sadržajima uživale brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i pripadnici treće životne dobi.

Organizovan s ciljem oživljavanja najljepšeg izletišta grada, s jedne strane, te njegovanja zdravog načina života i vraćanja prirodi, s druge strane, piknik je ponudio novi koncept društvenog dešavanja za stanovnike grada na Vrbasu.

Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre, samo su neki od rekvizita koji su izletnicima poslužili za kvalitetan odmor i zabavu.

A da bi druženje u prirodi proteklo u što boljoj atmosferi pobrinula se i kompanija Lactalis BH koja je, kao jedan od prijetelja projekta, organizirala zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i osigurala slasne piknik zalogaje za sve izletnike. Ukusni sendviči od President sireva, domaće Dukat mlijeko i jogurti, Dukat čokoladno mlijeko i proteinski napitak Dukat Fit bili su na „meniju“ piknika u kojem je uživalo nekoliko stotina Banjalučana.

„Nakon radne sedmice Banjalučki piknik se zaista pokazao kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi i uživanja u trenucima koji se pamte. Sretni smo što smo za sve generacije, od najmlađih do najstarijih, osigurali da dio tih uspomena bude vezan i za gurmansku ponudu koju smo s pažnjom kreirali“, izjavio je Haris Kadenić, voditelj marketing sektora kompanije Lactalis BH.

S obzirom na veliki interes građana, organizatori, Krajna Klas d.o.o. i Rekreativna Zona Banjaluka, su poručili kako će se potruditi da Banjalučki piknik postane tradicionalno gradsko dešavanje.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3158

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/na-izletistu-tresnjik-odrzan-prvi-banjalucki-piknik-zabavne-igre-i-rucak-na-travi-uz-dukat-mlijecne-proizvode-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])