Tool-e-byte u Bosni i Hercegovini: Nova lokacija, nove mogućnosti za zaposlene

Objavljeno: 15. 9. 2017 u 20:53h

Tool-e-byte d.o.o u Bosni raste. „Competence Centar“ pruža i nudi, sa lokacije u Banjaluci,  klijentima širom Evrope razvoj kvalitetnog sadržaja, razvoj softvera, korekture i još mnogo toga. Od 1. novembra kompanija se seli u novu, modernu poslovnu zgradu – i još uvijek traži nove zaposlene da pomognu i doprinesu daljnjem rastu i razvoju.

“Nudimo klijentima i zaposlenima atraktivne uslove za različite zahtjeve. Sa našim novim poslovnim prostorom, nemamo samo novu adresu na frenkventnoj i centralnoj lokaciji. Takođe imamo i moderno radno okruženje za naše zaposlene”, istakao je direktor tool-e-byte d.o.o Michael Thuleweit.

Nova lokacija je u neposrednoj blizini centra grada, odmah pored parka. Tako zaposleni imaju priliku da provode svoju pauzu vani, u prijatnom okruženju. Ali i u unutrašnjosti, nova zgrada ima puno ptoga za ponuditi: klima uređaj, brzi internet i zajednička kuhinja, što omogućava i razmjenu i kontakt sa drugim kompanijama.

“Cijelu ponudu upotpunjava i lift, i što je posebno važno za tool-e-byte d.o.o. postavili smo sebi kao cilj da ljudima sa hendikepom damo šansu na atraktivno radno mjesto na svim našim lokacijama. To možemo sada i ovdje osigurati “, nastavlja Thuleweit.

Zvanično otvaranje nove lokacije i sjedišta održaće se tokom poslovnog event-a sa kupcima, zaposlenima i medijima u novembru.

Rast i razvoj kompanije tool-e-byte d.o.o se nastavlja. Pored ekspanzije u Bosni, trenutno su u fazi osnivanja i nove lokacije van Evrope.

O tool-e-byte:

Tool-e-byte GmbH je osnovan na ljeto 2014 u Griesheimu, Njemačka. Fokus je na kreiranju kvalitetnog sadržaja i razvoju softvera. Uz tu ponudu uključeni su i poslovi kao što su digitalizacija dokumenata i radnih tokova, konsalting i implementacija u „Big Data“, CRM, hosting, web shoppovi i web stranice, ERP, aplikacije i još mnogo toga – time tool-e-byte ispunjava povećane i stalno rastuće zahtjeve svojih kupaca.

Lokacije kompanije nalaze se pored Njemačke, u Bosni, Indiji i Španiji.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 9723

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/tool-e-byte-u-bosni-i-hercegovini-nova-lokacija-nove-mogucnosti-za-zaposlene/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot