Kundalini Joga čas u Banjaluci

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 15:07h

Na času kundalini joge koji će voditi Gorjana Malešević, prvi serifikovani učitelj kundalini joge u BiH koji će se održati u Banjaluci, imaćete priliku da osjetite moćnu snagu ove drevne joge koja na brz, lak i siguran način mijenja cijelo naše biće i daruje sve što nam je potrebno za zdrav, sretan i uspješan život!

Šta je Kundalini Joga?

Kundalini joga je Joga svjesnosti i ličnog ispunjenja. To je Kraljevska joga. Hiljadama godina je bila obavijena velom tajne zbog svoje izuzetne moći  i snage. Prvi javni čas kundalini joge je održan 1969. godine u Americi i od tada se velikom brzinom proširila po cijelom svijetu. Mnoge poznate slavne ličnosti iz svijeta Holivuda praktikuju kundalini jogu poput Madone, Al Paćina, Dženifer Aniston, Stinga, Red Hot Čili Pepers i mnogih drugih.  Kundalini joga je dinamični spoj asana (položaji tijela), pranajama (vježbi disanja), meditacija, mantri i muzike. Jača nervni, žljezdani i imuni sistem,  pomaže da se oslobodimo straha  i različitih negativnih emocija, podstiče cirkulaciju, pročišćava čakre (centri svijesti u tijelu) i u potpunosti harmonizuje tijelo, um i dušu. Praktikovanjem kundalini joge naše samopouzdanje, intuicija  i kreativnost se produbljuju i rastu i sve više smo sretni i zadovoljni sobom i  životom koji živimo.

Kako se upoznati sa ovim oblikom Joge?

U Banjaluci 28.09.2017. od 18-20h u hotelu Jelena (Jovana Dučića 25) održaće se čas gdje ćete naučiti neke od tajni i dobrobiti Kundalini Joge. Cijena časa iznosi 10KM.

Prijave na email: [email protected], putem web-sajta: kundalinijoga.ba ili na broj telefona 065/918-651 kako bi se blagovremeno dobile dodatne informacije vezano za događaj.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 6861

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kundalini-joga-cas-u-banjaluci-2/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot