Jeste li već čuli za poklon koji vam nudi m:tel?

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 23:32h

Izaberite m:tel, uzmite svoju Addiko Visa poklon karticu sa iznosom do 200 KM i uživajte u kupovini!

m:tel je prije petnaestak dana objavio novu promotivnu ponudu, a koja je po mnogo čemu jedinstvena. Naime, ukoliko se odlučite na prelazak od nekog drugog TV operatera u Open, te postanete korisnik jednog od m:tel Open paketa koji uključuju i IPTV, dobijate Addiko Visa poklon karticu sa iznosom do 200 KM, u zavisnosti od izabranog paketa. Ova ponuda je posebna, između ostalog, i zbog toga što ovu karticu možete koristiti bilo gdje, te iznos na njoj potrošiti po svojoj želji.

Ponuda će trajati do kraja mjeseca novembra ove godine, a kako biste je iskoristili, potrebno je da na bilo kojem prodajnom mjestu u svom gradu priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatera i izaberete Open IPTV paket koji najviše odgovara vašim željama i navikama. Za izabrani paket ćete dobiti odgovarajući iznos do 200 KM na Visa poklon kartici, a dodatno i 20% popusta na pretplatu čak godinu dana.

Izborom m:tel Open paketa, dakle, dobijate vrijedne poklone i popuste, ali ono što je svakako najznačajnije je da ćete moći da uživate u sjajnim opcijama televizije budućnosti. U Open IPTV-ju vas čeka više od 200 najgledanijih TV kanala, sa sadržajem za sve uzraste i ukuse, pa čak i za one najzahtjevnije. Kao korisnik m:tel-a dobijate i listu sportskih kanala poput Sport Klub, Arenasport i Eurosport kanala i to u osnovnom paketu. Svakako, tu su i poznati HBO kanali, ali i HBO, AXN, Minimax i Pickbox  videoteke, putem kojih možete izabrati šta i kada želite gledati.

O jedinstvenim funkcionalnostima m:tel Open platforme, te svim pitanjima u vezi sa aktuelnim ponudama m:tel-a saznajte više na zvaničnoj web stranici www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3414

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/jeste-li-vec-culi-za-poklon-koji-vam-nudi-mtel/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot