Dočekajmo jesen uz novu filmsku ponudu Open IPTV-ja

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 23:22h

Zasnovan na zvaničnoj biografiji pape Franje, film „Papa Franja: Put do Svete stolice“ se bazira na početak karijere Horhea Marija Bergolja, viđen očima istraživačkog novinara, a kulminira papskom konklavom 2013. godine, kad je jezuitski prelat izabran za papu.

Ovaj film je najkompletniji televizijski portret argentinskog sveštenika Horhea Bergolja, koji je 2013. godine postao papa Franja I, 266. papa Rimokatoličke crkve i prvi sa američkog kontinenta. Papi Franji se pripisuju zasluge za obnovljeno interesovanje za crkvu, zahvaljujući njegovim progresivnim stavovima, ličnoj skromnosti, brizi o siromašnima i posvećenosti međuvjerskom dijalogu, kao i korišćenju društvenih medija. Eksluzivno na kanalu HBO, 15.9. u 15.55 časova

Zasnovan na istinitom događaju, film “Dnevnik jednog ubice”, možete pogledati na TV CINEMAX u ponedjeljak, 18. septembra u 21.45 časova

Smještena u 1930. godinu i zasnovana na istinitoj priči, ova psihološka studija govori o Henriju Leseru, zatvorskom čuvaru koji je bio svjedok brutalnog prebijanja zatvorenika Karla Panzrama, koji je pokušao da pobjegne. Leser pokušava da se sprijatelji s osuđenikom, jer osjeća da posjeduje inteligenciju koju nisu primijetili ostali stražari; daje Panzramu svesku i olovku i ohrabruje ga da piše dnevnik. Panzram piše priču o svom životu ogrezlom u kriminal – šokantnu sagu o nasilju i svireposti, u kojoj preuzima odgovornost za 21 ubistvo, mnogobrojne oružane pljačke, nekoliko slučajeva piromanije i preko hiljadu slučajeva homoseksualnog silovanja.

Fascinantni dokumentarac „Životni put Vorena Bafeta“ prikazuje neobičan život, karijeru i načela Vorena Bafeta, koji, uprkos tome što je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, vodi skroman, čak štedljiv život u svojoj rodnoj Omahi u Nebraski. kanal HBO2, 22.septembar u 23.10 časova

Sa bogatstvom koje premašuje 60 milijardi dolara, Voren Bafet je zaista jedinstven milijarder. Legendarni 86-godišnji investitor i dalje živi u svom skromnom domu u Omahi i svakodnevno se vozi do svoje kancelarije da bi vodio Berkšir hatavej, četvrtu najveću korporaciju na svijetu. Ali, više od Bafetovog skromnog načina života i nenametljive ličnosti, iznenađuje njegova uzorna moralnost.

Radnim danima, oko ponoći, na Prvom programu Radio-televizije Srbije možete pogledati popularnu seriju “Mornarički istražioci: Los Anđeles”. Repriza naredni dan u 12.45 časova.

Serija nas vodi u opasan svijet jedinice “NCIS”, u kojoj se neprekidno odvijaju opasne akcije hvatanja lukavih kriminalaca koji su prijetnja po nacionalnu bezbjednost Sjedinjenih Američkih Država. Posebno obučeni agenti idu na tajne zadatke rizikujući sopstvene živote…

I ne zaboravite da biste uživali u najboljim filmskim i serijskim ostvarenjima, tu je Open IPTV. A pred vama je najnovija Open ponuda:

Pređite u m:tel, postanite Open korisnik i iskoristite poklon do 200 KM. m:tel vas ponovo daruje za vaš dobar izbor, jer ukoliko pređete u m:tel Open od nekog drugog operatora, postaćete vlasnici Addiko Visa poklon kartice sa iznosom do 200 KM, koje možete potrošiti kada i kako god želite. Šta je potrebno da uradite?

  • Prošetajte do najbližeg m:tel prodajnog mjesta u svom gradu,
  • Priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora,
  • Izaberite Open IPTV paket koji vam najviše odgovara,
  • Počastite se poklonom, uživajte u kvaliteti i bogatstvu sadržaja i iskoristite dodatne popuste.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1017

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/docekajmo-jesen-uz-novu-filmsku-ponudu-open-iptv-ja/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot