m:tel podržao najbolje evropske vaterpoliste

Objavljeno: 13. 9. 2017 u 21:31h

U Banjaluci će od 14. do 17. septembra 2017. godine biti održan kvalifikacioni turnir za Evropsku ligu šampiona u vaterpolu, na kojem će se pet renomiranih vaterpolo klubova Evrope pokušati izboriti za finalno takmičenje za prvaka starog kontinenta.

Pored domaćina, Vaterpolo kluba „Banjaluka“, šansu za drugu rundu kvalifikacija tražiće i vaterpolisti iz Mađarske, Španije, Rusije i Portugala.

Kompanija m:tel je podržala održavanje ovog istorijskog sportskog događaja, jer je po prvi put, Vaterpolo klub „Banjaluka“, seniorski prvak BiH za 2016. i 2017. godinu, domaćin u evropskom klupskom vaterpolo takmičenju.

Osim sportskog  nadmetanja, turnir je od velikog značaja i za promociju pozitivnih, viteških takmičarskih vrijednosti omladinskih kategorija u Republici Srpskoj, BiH i cijelom starom kontinentu.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 733

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-podrzao-najbolje-evropske-vaterpoliste/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])