“Modul Houses” – Sve na jednom mjestu: U tri koraka do krova nad glavom! (Foto)

Objavljeno: 8. 9. 2017 u 21:15h

Kako bi putevi do vlastitog krova nad glavom bili što brži i jednostavniji firma „GRAD PROJEKT STUDIO“ d. o. o. iz Banjaluke osmislila je jedinstven koncept gradnje pod nazivom „MODUL HOUSES“.

Sve što vam je potrebno da biste došli do svog novog dome jeste da imate zemljište na kojem je dozvoljena gradnja i redovna mjesečna primanja.

Moderno osmišljeni individualni ili dvoporodični stambeni objekti vrhunskog kvaliteta, savremenog i funkcionalnog dizajna i pristupačne cijene – samo su neki od elemenata koji čine inovativan i jedinstven sistem gradnje na području Bosne i Hercegovine „MODUL HOUSES“.

Radi se o sistemu poluprefabrikovane,  „čvrste“ gradnje porodičnih kuća od betonskih elemenata, a ono što ovaj koncept čini posebnim jeste i mogućnost „nadogradnje“ objekta jednostavnim dodavanjem „modula“  u skladu sa potrebama korisnika.

Brzina gradnje, koja traje od 30 do 90 dana, maksimalna otpornost objekta na seizmičke uticaje  i vijek trajanja od 100 godina, samo su neke od karakteristika koncepta „MODUL HOUSES“.

Izlazeći u susret svojim klijentima „GRAD PROJEKT STUDIO“ d. o. o. pobrinuo se da potencijalnim kupcima maksimalno olakša proces izgradnje njihovog doma.

U saradnji sa Komercijalnom bankom A.D. iz Banjaluke firma „GRAD PROJEKT STUDIO“ d. o. o.  Nudi i jedinstven sistem kreditiranja potencijalnih kupaca, tako da je od sada, na jednom mjestu moguće dobiti kompletnu uslugu po principu „ključ u ruke“. Od potrebne dokumentacije za gradnju do potpuno završenog  i uknjiženog objekta  i to sve u jednom kreditnom aranžmanu, bez žiranata ili druge, dodatne hipoteke, sa kamatnom stopom već od 3, 9 % godišnje i rokom otplate od dvije do 25 godina.

Čitav proces koncipiran je u tri osnovna koraka.

Ukoliko ste ispunili osnovne uslove, koji podrazumijevaju da posjedujete zemljište na kojem je dozvoljena gradnja i kreditno ste sposobni, sve što treba jeste da se obratite firmi „GRAD PROJEKT STUDIO“ d. o. o. Njihovi stručnjaci će izvršiti procjenu svih troškova koji, pored troškova gradnje, uključuju i troškove izrade uslova, prikupljanje neophodnih saglasnosti, izradu projektne dokumentacije, naknada za dobijanje građevinske dozvole, te sačiniti preliminarni predračun kompletne investicije.

Sljedeći korak jeste da sa dobijenim predračunom odete u banku, a nakon provjere kreditne sposobnosti i usaglašavanja kreditnog aranžmana potpisujete ugovor o izgradnji objekta sa firmom „GRAD ROJEKT STUDIO“ d.o .o. Nakon toga potpisujete ugovor o hipoteci prvog reda u korist banke na zemljištu na kojem će objekat biti izgrađen i, na kraju, sa bankom potpisujete ugovor o kreditu.

Treći korak je ralizacija ugovorenog posla: firma „GRAD PROJEKT STUDIO“ će, u vaše ime, ishodovati sve potrebne dozvole i saglasnost za gradnju objekta, nakon čega će sagraditi objekat u skladu sa projektnom dokumentacijom i usaglašenom i odabranom opremom, i na kraju izvršiti upis izgrađenog objekta u javne registre nepokretnosti i predati vam ga na korišćenje.

U početnoj ponudi je 12 prizemnih i šest spratnih objekata različitih struktura i organizacije prostora, ali je moguće ugovoriti i izgradnju objekta u potpunosti prilagođenog potrebama i željama kupaca.

Vaše je da izaberete kuću po svojoj mjeri. Sve ostalo prepustite nama…

Telefon za informacije +387 (0) 65 95 95 95, a možete nas kontaktirati i putem sajta http://kucenakredit.com/

Više o sistemu “MODUL HOUSES” možete pogledati na sajtu http://modulhouses.net/

Banjaluka.com

Broj pregleda: 5900

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/modul-houses-sve-na-jednom-mjestu-u-tri-koraka-do-krova-nad-glavom-foto/||claudebot