Da učenje bude slađe: Za prvi dan škole Meggle podijelio 40.000 Milky Max deserta

Objavljeno: 6. 9. 2017 u 09:43h

Prvi dan školske nastave obilježila je i domaća kompanija Meggle podjelom Milky Max deserta u osnovnim školama u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru i Posušju.

Nekoliko hiljada mališana  imalo je priliku uživati u neodoljivom Meggle desertu i druženju sa Milky Max junacima.

“Jedan od  temeljnih stupova poslovanja Meggle-a u BiH je društvena odgovornost, a posebno zadovoljstvo nam je razveseljavanje najmlađih. Trenutke iz djetinjstva pamtimo cijeli život, a najviše one za koje se vežu igra i veselje. Ova  aktivacija je samo jedna u nizu, već godinama na sličan način obilježavamo Svjetski dan mlijeka, Svjetski dan školskog mlijeka i druge važne datume”, ističe Jadranka Penava, direktorica Meggle BiH.

Slatko druženje održano je u slijedećim školama – OŠ Džemaludina Čauševića Sarajevo, OŠ Ivana Gorana Kovačića Banjaluka, OŠ Georgia Stojkova Rakovskog Banjaluka, OŠ Ilije Jakovljevića Mostar, OŠ Zalik Mostar, OŠ Ivana Mažuranića Posušje te u vrtićima – Veseli školarac, Bajka i Mama u Posušju.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1796

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/da-ucenje-bude-slade-za-prvi-dan-skole-meggle-podijelio-40-000-milky-max-deserta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])