Pripremite se za jesen u Bosch servisnim centrima: Jesenska akcija u Bosch Car Servisnoj mreži

Objavljeno: 4. 9. 2017 u 17:05h

Jesenska akcija u Bosch Car Servisnoj mreži.

  • Bosch nagrađuje izmjenu i kupnju Bosch metlica brisača i sijalica u svim ovlaštenim Bosch Servisnim Centrima (BCS)
  • Dokazana kvaliteta proizvoda pruža dodatnu sigurnost vozačima
  • ‘know-how’ pristup kod održavanja, servisiranja i popravaka

Boschev servis automobila postao je vodeća mreža radionica na svijetu kao posljedica jedinstvenog iskustva i znanja te sistematskog pristupa kontroli kvaliteta. Boscheva saradnja s gotovo svim proizvođačima motornih vozila u svijetu garantuje vrhunsku stručnost Boschevog servisa automobila: prvoklasnu uslugu, prihvatljive cijene i kompetenciju za sve marke vozila.

Tokom septembra i oktobra 2017. u svim ovlaštenim Bosch Car Servisima (BCS) u Bosni i Hercegovini vozači mogu izmjenom i kupovinom Bosch metlice brisača i sijalica ostvariti poklon u vidu priručnog mini seta alata.

Ne pristajte na kompromis kada se radi o vašem automobilu. Bosch proizvodi za gotovo svaku marku i model automobila.

Popis ovlaštenih Bosch Car Servisa u Bosni i Hercegovini pronađite na www.bosch.ba pod rubrikom Radionica.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1039

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pripremite-se-za-jesen-u-bosch-servisnim-centrima-jesenska-akcija-u-bosch-car-servisnoj-mrezi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot