Firma “Dević tekstil” primjer pozitivnog poslovanja

Objavljeno: 3. 9. 2017 u 23:59h

Firma “Dević tekstil” iz Teslića koja se bavi proizvodnjom pamučnog veša, pokazala se kao jedna od rijetkih firmi koja je primjer pozitivnog  i uspješnog poslovanja.

“Dević” marka je proizvod u koji je ugrađena dugogodišnja kreativnost, iskustvo, znanje i ta želja da postane vodeća marka na evropskom tržištu.

Pamučno pletivo proizvode od češljane pamučne pređe te obrađuju u pogonu dorade po evropskim eko standardima.

Prilika za posao

Zbog povećanja obima proizvodnje, kao i osvajanja novih tržišta, Dević tekstil d.o.o. Teslić, Radna jedinica Srbac, raspisuje konkurs za prijem 20 radnika/ca na poslovima šivenja.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 13363

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/firma-devic-tekstil-primjer-pozitivnog-poslovanja/||claudebot