Novi ciklus dobrih filmova u Open IPTV ponudi

Objavljeno: 24. 8. 2017 u 18:14h

“Gnjavatorka” je film koji se preporučuje ljubiteljima toplih porodičnih priča, a na programu je na kanalu HBO 29.8.2017. godine u 22.25 časova

Opremljena ajfonom, stanom u blizini Grouva i pozamašnim bankovnim računom koji joj je ostavio njen voljeni pokojni muž, Marni Minervini (Suzan Sarandon) se s radošću seli iz Nju Džerzija u Los Anđeles da bi bila bliže kćerki Lori (Rouz Bern), uspješnoj (ali i dalje neudatoj) scenaristkinji, i da bi je gušila majčinskom ljubavlju. Ali kada u desetinama poruka, neočekivanih posjeta i razgovora počnu da preovladavaju neželjeni savjeti, Lori je primorana da postavi jasne granice. Međutim, Marni pronalazi način da kanališe svoj vječiti optimizam i izraženu velikodušnost i tako promijeni živote drugih. Sklapajući nova prijateljstva, pronalazi novu svrhu u životu i ulazi u neočekivanu romansu sa bajkerom i bivšim policajcem Ziperom (Dž. K. Simons).

Film “Burleska” u režiji Stivena Antina je dobitnik Zlatnog globusa. Ovo sjajno ostvarenje možete pogledati na kanalu HBO2 u petak, 1.9. u 17.00 časova

Ali (Kristina Agiljera) je djevojka iz malog grada sa lijepim glasom koja bježi od teškog života i neizvjesne budućnosti i slijedi svoje snove na putu za Los Anđeles. Nakon što naiđe na Burleskni bar, veličanstveno, ali i siromašno pozorište koje prikazuje muzičke skečeve, Ali se zapošljava kao konobarica kod Tes (Šer), vlasnice i glavne zvijezde kluba. Sumanuti kostimi i smjele koreografije Burleske očaravaju mladu i naivnu djevojku koja zacrta da jednog dana nastupa tamo. Uskoro, Ali se sprijateljuje sa prominentnom igračicom (Džulijen Hof), ali stiče i neprijatelja, nezadovoljnu i ljubomornu igračicu (Kristen Bel) i zaljubljuje se u Džeka (Kam Džigandet), barmena i muzičara. Uz pomoć oštroumnog scenskog menadžera (Stenli Tuči) i androgenog moderatora (Alan Kaming), Ali napreduje od bara do pozornice. Njen spektakularni glas vraća staru slavu Burlesknom baru, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik (Erik Dejn) sa primamljivom ponudom…

“Lov na divljake” je fantastičan film koji nas vodi u svijet pustolovine i sjajnih novozelandskih pejsaža, koji je na programu 29. avgusta u udarnom terminu u 20.00 časova na kanalu CINEMAX.

Odrastao na hip-hop muzici i u starateljskoj porodici, prkosni gradski dječak Riki dobija šansu za novi početak na novozelandskom selu. On se ubrzo nađe u novom domu sa novom starateljskom porodicom: ljubaznom teta Belom, namrgođenim čika Hekom i psom Tupakom. Kada dođe do tragedije zbog koje je Riki u opasnosti da bude prebačen u drugu porodicu, on i Hek pobjegnu u divljinu. Kada za njima organizuju potjeru širom zemlje, ova dvojica odmetnika moraju da se suoče sa svim opcijama: da sagore u plamenu slave ili da prevaziđu svoje razlike i prežive kao porodica.

U subotu i nedjelju, 26. i 27. avgusta, na drugom programu Radio-televizije Srbije u terminu od 22.00 časova možete pogledati nove epizode serije “Igra”.

Riječ je o elegantnom i napetom špijunskom trileru,smještenom u vrijeme Hladnog rata, o “nevidljivoj borbi” koju je vodila britanska tajna služba MI5. Režiju potpisuje Tobi Vajthaus a glume Pol Piter, Viktorija Hamilton, Šon Dulej i drugi…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1096

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novi-ciklus-dobrih-filmova-u-open-iptv-ponudi/||claudebot