Predstavljanje sljedećeg Samsung Galaxy modela na samo jedan klik od vas

Objavljeno: 23. 8. 2017 u 16:37h

Pratite uživo svjetsku premijeru danas, 23. avgusta, u 17 časova na adresi blog.mtel.ba

Najnoviji Samsung Galaxy stiže! Ovaj nevjerovatni pametni telefon će premijerno svijetu biti predstavljen u srijedu, 23. avgusta u Njujorku, u 17 časova po našem vremenu.

Svim ljubiteljima tehnologije i onima koji prate svjetska zbivanja na ovu temu, m:tel, u saradnji sa Samsungom, pruža jedinstvenu priliku da uživo prate predstavljanje ovog najinovativnijeg pametnog telefona.

Vaše je samo da u navedeno vrijeme na svojim računarima i mobilnim uređajima u pretraživače ukucate adresu blog.mtel.ba i uživate u direktnom prenosu sa ovog spektakularnog događaja.

Uživajte u virtuelnom putovanju u Njujork, pogledajte kakve novitete je ovog puta pripremila kompanija Samsung i budite spremni, jer ćete ovaj model ubrzo moći rezervisati i u m:tel-u. A svi detalji u vezi sa rezervacijama biće objavljeni na zvaničnoj stranici mtel.ba, blogu i Facebook stranici m:tel-a.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1383

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/predstavljanje-sljedeceg-samsung-galaxy-modela-na-samo-jedan-klik-od-vas/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])