Poziv na radionicu Agencije za javne nabavke i Evropske banke za obnovu i razvoj

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 12:59h

Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu Agencije za javne nabavke i EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj) koja će se održati  13. i 14.09. 2017 godine sa početkom u 09.00 sati u zgradi Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske br. 1, Banjaluka.

Teme radionice su pravila nabavke EBRD-a i pravila u projektima javnog sektora koje finansira EBRD. Ova radionica ima za cilj što bolje upoznati učesnike sa dobro osmišljenim nabavkama i politikama Banke te uspostaviti profesionalni dijalog o najboljim praksama nabavke kako bi se osigurala kvalitetna konkurencija na projektima u javnom sektoru.

Radionica je usmjerena na službenike koji obavljaju javne nabavke kod ugovornih organa i za zaposlene za nabavku EBRD-ijevih klijenata. To će biti izuzetna prilika za stručnjake za nabavku i praktičare za interakciju sa osobljem Banke kao i između sebe, radi razmjene znanja i iskustava vezanih za najbolje prakse u nabavci.

Radionica će biti dvojezična- engleski i službeni jezici BiH.

NAPOMENA:

Broj učesnika  radionice je ograničen. Planiran je ukupan broj od 100 učesnika. Prvih 100 zainteresiranih učesnika koji se prijave na mail [email protected] najkasnije do  08.09.2017. (petak) biće registrovani  za radionicu.

Agenda u prilogu.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1205

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/poziv-na-radionicu-agencije-za-javne-nabavke-i-evropske-banke-za-obnovu-i-razvoj/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot