Nove tehnološke poslastice u završnici treće sezone m:agazina

Objavljeno: 3. 8. 2017 u 11:03h

Ljubitelji nauke i tehnologije će u subotu, 5. avgusta, na programu Radio-televizije Republike Srpske, imati priliku da uživaju u završnici treće sezone TV emisije m:agazin. Gledaoce i ovog vikenda očekuje dobra zabava, noviteti iz oblasti mobilne industrije, nevjerovatne priče, sagovornici i korisne preporuke.

Tokom godišnjih odmora, turistički vodiči su pronašli novi način da prezentuju putovanja iz svoje ponude. Virtuelna realnost je osim dobre zabave donijela i niz mogućnosti, kako za edukatore, programere, tako i za turističke kompanije, u pogledu putovanja u neistražene i najudaljenije dijelove svijeta koji djeluju nedostižni u realnosti. Sada je i to moguće i to iz udobnosti svog doma.

Putovanja i zabava, ipak, često nisu omogućeni baš svima. Međutim, pozitivan primjer je „Morganovo ostrvo inspiracije“, otvoreno u sklopu jednog tematskog parka u Texasu, koji je tako postao prvi vodeni park prilagođen i osobama sa invaliditetom, kojima je do sada bilo gotovo, pa nezamislivo da se upuste u slične avanture. Ipak, sada je i to moguće.

Ove i brojne druge zanimljivosti, razgovori, korisni savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite www.mtel.ba ili blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1074

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nove-tehnoloske-poslastice-u-zavrsnici-trece-sezone-magazina/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot