Stočna hrana za siguran rast

Objavljeno: 28. 7. 2017 u 08:00h

Proizvodi Hrana Produkta ispunjavaju sve uslove u pogledu bezbjednosti.

Zdravlje ulazi na usta, stara je poslovica. Globalizacija, ali i težnja za lakšom i bržom zaradom, sve više proširuje tržište, pa je hrane sumnjivog porijekla jako mnogo. Na taj način povećava se rizik da ono što unosimo putem našeg probavnog trakta nije baš najzdravije.

Rizik je još veći, u kontekstu proizvoda životinjskog porijekla, jer preko stočne hrane kontamirani proizvod ulazi u lanac ishrane ljudi.

Proces je jednostavan. Nekada svjesno, češće u neznanju, vlasnici gazdinstava tove stoku neadekvatnom hranom. Meso takvih životinja bi u principu trebalo izgledati potpuno isto kao i zdravo meso. Međutim, postoji jasna razlika između bolesnog i zdravog izgleda mesa.

U kompaniji Hrana Produkt svjesni su potreba stočara, ali i krajnjih korisnika stočarskih proizvoda. Njihova misija bazira se na njezi životinja na farmi, nudeći kvalitetne proizvode, koji obećavaju siguran rast stoke.

“Naši proizvodi su sastavljeni od hraniva biljnog porijekla, termički obrađeni i prijatne su arome. Životinje ih rado jedu i lagano vare”, izjavio je Goran Stanković, direktor firme HP.

Kompanija Hrana produkt je već nekoliko puta uvrštena u ROSS klub 400 zbog uspješnosti u tovu brojlera. Kvalitet hrane za goveda, svinje i koke nosilje također je na najvišem nivou. Njihovi proizvodi ispunjavaju sve uslove u pogledu bezbjednosti, zbog čega imaju povjerenje kupaca.

“Praćenjem i primjenom savremenih tehnologija, ulaganjem u opremu za proizvodnju, preradu i skladištenje, usavršavanjem stručnih i tehničkih vještina i uspostavljanjem sistema upravljanja kvalitetom SRPS 9001:2008 i HACCP, koji je implementiran 2006.godine, potvrđujemo našu odlučnost da je kvalitetan proizvod, a samim tim zadovoljan kupac, naša osnovna i jedina misija”, rekao je Goran Stanković, direktor firme HP.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3596

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/stocna-hrana-za-siguran-rast/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot