m:agazin – Korisne aplikacije i savjeti za efikasnije surfanje internetom

Objavljeno: 11. 7. 2017 u 16:02h

Tehnologija i nauka svakodnevno donose nova iznenađenja, a neka od najneobičnijih možete da pogledate u predstojećem izdanju TV emisije m:agazin. Zato, i ove subote, 15. jula, budite uz program Radio-televizije Republike Srpske, i saznajte više o najskorijim dostignućima i otkrićima iz ovih oblasti.

Među izdvojenim sadržajima u okviru 41. izdanja m:agazina, imaćete priliku da se upoznate sa robotima povrtlarima. Brige o korovu i održavanju vrtova bi uskoro mogle da pređu sa čovjeka na mašine. Jedna od takvih je i Tertill, robotizovani pomoćnik koji će u potpunosti da uništi korov i omogući pravilan rast vaših biljaka. Ne propustite da saznate kako je to moguće.

Gledaocima će od velike koristi biti i nova doza sedmičnih preporuka. Ovaj put, radi se o aplikacijama koje će vam pomoći da kontrolišete potrošnju goriva u svojim vozilima, pratite usluge održavanja, pravite izvještaje i postavljate podsjetnike za važne događaje koji su u vezi sa vozilom koje pratite.

Ubrajate se u one koji većinu svog vremena provode surfajući internetom? Emisija m:agazin vam donosi koristan način čuvanja članaka, video zapisa, recepata, blogova i sličnih stvari, na jednom mjestu, i to sve u par sekundi.

I ne samo to, ove i brojne druge zanimljivosti, razgovori, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja ove emisije. Za sve ostale informacije, posjetite www.mtel.ba ili blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1170

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/magazin-korisne-aplikacije-i-savjeti-za-efikasnije-surfanje-internetom/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot