m:agazin – Noviteti na svjetskoj tehnološkoj sceni

Objavljeno: 5. 7. 2017 u 21:12h

Koji su noviteti na svjetskoj tehnološkoj sceni? Kakva naučna otkrića su na pomolu? Ljubitelji nauke i tehnologije će i ove subote, 8. jula, na programu RTRS-a, u okviru TV emisije m:agazin, imati priliku da se dobro zabave i informišu.

Među izdvojenim sadržajima u okviru 40. izdanja m:agazina, imaćete priliku da se upoznate sa neobičnim, ali izuzetno efikasnim uređajima. Jedan od takvih je i koncept pametnih roletni, koje funkcionišu uz pomoć solarne energije. U periodu najvećih vrućina poslužiće kao idealna zaštita, a ujedno i kao izvor električne energije za cijeli dom.

Gledaoce će dodatno iznenaditi i priča o spreju koji pretvara bilo koju površinu u ekran osjetljiv na dodir. Nova tehnologija nazvana je Electrick, a pokazala se kao koristan način za obavljanje niza interaktivnih radnji na različitim površinama i objektima koje su prethodno bile tek statične.

Ove i brojne druge zanimljivosti, razgovori, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite www.mtel.ba li blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1094

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/magazin-noviteti-na-svjetskoj-tehnoloskoj-sceni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot